Se Zafixem můžete do prodeje nemovitosti kdykoli zasáhnout

Se Zafixem můžete do prodeje nemovitosti kdykoli zasáhnout

Chcete mít při prodeji nemovitosti rozhodující slovo a nepřejete si, aby vám do něj kdokoli zasahoval? My vaše potřeby chápeme a plně je respektujeme. Proto vám v Zafixu nabízíme asistenci při prodeji, který zůstává ve vašich rukou až do jeho konce. Každý krok s vámi realitní expert zkonzultuje a vyčká na váš souhlas. Po celou dobu navíc budete mít k dispozici přístup do administrace, v níž můžete kontrolovat a řídit celý průběh prodeje. Co přesně tady uvidíte a budete moci ovlivnit? 

Kontakt na realitního experta

Důležitou informací, kterou budete mít díky administraci vždy po ruce, je kontakt na vašeho realitního experta. Na toho se můžete kdykoli obrátit a požádat jej o potřebné informace, změnu údajů nebo cokoli jiného.

Přehled nemovitostí k prodeji

Prostřednictvím administrace můžete zažádat o vytvoření odhadu nemovitosti i o zahájení prodeje. Je úplně jedno, zda prodáváte jednu, nebo více nemovitostí – v administraci najdete kompletní informace.

Popis nemovitosti

Uvidíte zde také veškeré informace o své nemovitosti, včetně poutavého popisu, který je součástí vytvořeného inzerátu. Pokud budete chtít některé z uvedených údajů upravit, stačí kliknout na příslušné tlačítko a požádat realitního experta o provedení změny.

Ukázka administrace 1

Profesionální fotografie nemovitosti

Veškeré pořízené fotografie, půdorysy i videoprohlídky naleznete rovněž v administraci. Pokud se vám něco nezdá, můžete pomocí tlačítka „Změnit multimédia“ zasáhnout i do této sekce.

Smlouvy a dokumenty

Ať už jde o zpracovaný odhad nemovitosti, strategii prodeje nebo rezervační smlouvu, v administraci budete mít všechny dokumenty plně k dispozici. Naleznete zde nejen dokumenty od nás, ale také ty, které jste dodávali vy nám.

Statistiky a propagace

Pravidelně pro vás vytváříme statistiky zahrnující výsledky domluvených propagací. S nimi tak budete okamžitě vědět, jak si váš byt nebo dům vede na trhu s nemovitostmi. Zajímá vás, kolik lidí už vidělo váš inzerát, kolik máte celkem domluvených prohlídek nebo jak dlouho prodej trvá? Tady to vše naleznete. Kromě toho nechybí informace o tom, jakou částku jste s námi oproti běžné realitní kanceláři ušetřili – jsme totiž přesvědčeni, že takto příjemnou informaci je vždy dobré vidět ještě jednou.

Ukázka administrace 2

Domluvené osobní prohlídky

Díky kalendáři budete mít dokonalý přehled o všech domluvených prohlídkách bytu či domu. Do kalendáře zadáte časy, kdy je možné prohlídky uskutečnit, a případní zájemci si z nich následně mohou vybírat. Nikdy se vám tak nestane, že by byla domluvena prohlídka v době, kdy se vám to nehodí. S námi jste zkrátka pánem svého času i prodeje nemovitosti. Pokud se však raději chcete věnovat něčemu jinému, stačí říci – my už se o vše postaráme.

Mám zájem o pomoc s prodejem nemovitosti

Máme velkou motivaci vaši nemovitost prodat, odměnu totiž získáme až v případě úspěšného prodeje. Prvním krokem je zpracování odhadu tržní ceny, získejte ho zdarma.

ZÍSKAT ODBORNÝ ODHAD ZDARMA